Gina Pistol, surprinsă cu vânătăi pe corp: Ce a putut să spună Smiley… Fanii sunt uluiți…

0
941 views

Gina Pistol, apariție sexy și provocatoare în a treia seară de la Untold! Totuși, ea și-a îngrijorat fanii care au remarcat pe picioarele ei câteva vânătăi, pe care nu și le-a ascuns cu make-up.

Printre petrecăreții de la cel mai mare festival de muzică electronică din Europa s-a numărat și un bărbat care a atras privirile tuturor, în special pe ale prezentatoarei TV.

Și asta pentru că, el purta un kilt scoțian și și-a dorit un selfie împreună cu iubita lui Smiley și prietenul care îl însoțea.

La 36 de ani, Gina Pistol arată la ca 20! Prezentatoarea TV a ales pentru această nouă seară de petrecere la Untold o little black dress pe care era scris “Metallica” la care și-a asortat geanta și bocancii.

La “o scanare” mai amănunțită, cei prezenți la celebrul festival au observat că iubita lui Smiley are câteva vânătăi pe picioare… cel mai probabil s-a lovit de ceva și… nu s-a obosit să le ascundă cu fond de ten, de exemplu.

Frumoasa vedetă a avut surpriza ca printre cei care i-au cerut o amintire cu ea s-a numărat și un bărbat care era îmbrăcat cu un kilt. Totuși, cel care a făcut selfie-ul a fost prietenul său. Tânărul a atras mii de priviri cu al lui costum tradițional scoțian.

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, s-a născut pe 27 iulie 1983, în Piteşti. El este cântăreț, actor, compozitor, producător. Artistul a debutat în carieră ca membru al trupei Simplu. Smiley și Gina Pistol formează un cuplu din vara anului trecut.

 

Sursa www.b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here