Gigi Becali l-a înjurat și l-a lovit pe europarlamentarul Cristian Preda

0
1.441 views

Scandal uriaș între Gigi Becali și europarlamentarul Cristian Preda pe Aeroportul Otopeni. Cei doi și-au aruncat vorbe grele neținând cont că se află în aeroport. Europarlamentarul l-ar fi numit pe Becali ”pușcăriaș”, iar omul de afaceri s-a dezlănțuit, de aici și până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Europarlamentarul Cristian Preda a povestit, într-o postare pe contului lui de pe o pagină de sociliazare, că Gigi Becali l-a amenințat la plecarea spre Strasbourg de pe aeroportul Otopeni, adăugând că incidentul s-a produs după ce l-a văzut pe Becali trecând prin poarta de protocol și a întrebat un ofițer „de ce trec pușcăriași pe acolo”.

„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Apoi trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap de marțafoi zicându-i că voi chema poliția” a explicat Cristian Preda pe Facebook.

 „Cheamă poliţia. (…) Dacă nu te băga Băsescu pe liste, mureai de foame, şi l-ai trădat imediat. Ca să-ţi arăt eu ţie, să mai faci tu lumea puşcăriaş că na, eşti europarlamentar”, i-a spus Becali lui Cristian Preda. În replică, europarlamentarul afirmă: „Judecătorul v-a zis aşa (puşcăriaş – n.r.). De ce vă enervaţi pe mine? Vedeţi-vă de Steaua”.

Mai mult decât atât, latifundiarul din Pipera a recunoscut faptul că l-a agresat pe europarlamentar. Patronul FCSB a declarat la România TV că îl cunoştea pe europarlamentar, dar ştia că nu e o persoană extraordinară.

„Îl salut. Nu mi-a răspuns. Nicio problemă. Ne întâlnim la pașapoarte. S-a enervat că de ce trec la protocol. Pentru că mă cunosc oamenii. E adevărat că s-a supărat că pe el l-au pus să scoată pantofii, iar pe mine nu. Am trecut și m-am pus sa fac poză cu doi copii. A zis că sunt pușcăriaș și fac poze cu copiii. A zis că trebuie să stau în pușcărie, că m-a pus Băsescu pe lista. Nu l-am urmărit, dar ne-am întâlnit la masa la protocol. I-am zis „de ce faci oamenii pușcăriași, nu te uiți la tine?”. I-am pus mana pe față și i-am spus ce am spus. După care mi-a spus alt europarlamentar că așa face el, fluieră când ia cuvântul un europarlamentar. Și apoi am fost să o salut pe Corina Crețu și pe Bușoi. A trecut pe lângă noi şi s-a împiedicat cu geanta de piciorul meu. Vezi doamne că i-am dat cu șutul în geantă. Că cheamă miliția. O să vedem cu cine ține miliția. Nu vreau să mă cert cu nimeni, vreu pace. Nu sunt sfânt. Nu regret nimic. Oamenii ăștia se urca în cap. De ce să faci un om puscăriaș? Eu sunt de vină că mă iubesc oamenii?”, a mărturisit Gigi Becali.

Sursa www.cancan.ro