Cristi Borcea și Valentina Pelinel, părinți pentru a doua oră!

0
2.584 views

Iubita lui Cristi Borcea a fost dată de gol. Se pare că Valentina Pelinel se numără printre viitoarele mămici din showbiz-ul românesc, care ar fi din nou însărcinată. Zvonul fericit vine la o lună după ce partenerul său de viață și tatăl primului ei copil a fost eliberat.

Oficial, vestea că Valentina Pelinel este însărcinată pentru a doua oară nu a fost confirmată nici de ea, nici de Cristi Borcea, însă, apropiați de-ai cuplului susțin că cei doi urmează să devină din nou părinți, potrivit spynews.ro. După cum se poate observa în pozele postate pe rețelele de socializare, fostul model alege să poarte ținute largi, vaporoase, care să nu dea nimic de bănuit. Iar când acestea nu sunt suficient de largi, vedeta ori își pune mâna în dreptul abdomenului, ori pune fotografii care să nu dezvăluie prea mult.

În plus, de ceva timp, iubita lui Cristi Borcea poartă un nou inel cu diamant, pe care, cel mai probabil l-a primit de la fostul acționar dinamovist. Cei doi au deja un fiu împreună: Milan Cristian a împlinit doi anișori pe 8 iunie.

Recent, cei doi părinți au vorbit în cadrul unui interviu despre relația lor, dar şi despre nuntă, eveniment fericit care ar urma să se petreacă în curând.

“Am fost plecaţi în Italia, în sudul Franţei şi în Grecia. Are energie (n.r.: Milan). Seamănă cu mine. Ea e luată de cinci ani. Noi în fiecare lună sărbătorim câte ceva. Avem multe surprize. O să venim cu surpriza la momentul oportun”, a declarat Cristi Borcea în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

“Crezi că nu mi-a fost dor să dorm şi eu aşa îmbrăţişată? Oriunde, dar în braţe. (…) Am avut şi două, chiar trei vacanţe fără Milan. A fost prima oară când am plecat fără el. Aveam şi noi nevoie să fim doar noi doi. Păi… o să vedeţi, la momentul potrivit (n.r.: nuntă). O să se ştie, nu e niciun secret. O să anunţăm. E ceva frumos”, a mărturisit Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea.

 

Sursa www.cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here