Confirmare oficiala: Ion Tiriac da o noua lovitura financiara

0
1.551 views
Reprezentantii turneului de la Madrid, patronat de Ion Tiriac, au confirmat ca au batut palma cu autoritatile pentru a pastra turneul de tenis in Capitala Spaniei.

Dupa ce Ion Tiriac a amenintat in mai multe randuri ca va muta turneul daca nu i se vor indeplini conditiile, lucrurile s-au calmat.

Feliciano Lopez, directorul turneului patronat de Tiriac, a confirmat astfel informatiile din presa iberica referitoare la acordul existent.

„Turneul este foarte bine in Madrid si speram ca in curand sa facem anuntul oficial cu privire la prelungirea contractului. Nu exista nicio problema”, a afirmat Feliciano Lopez in As.

Presa din Spania a scris inca din urma cu doua saptamani ca turneul de tenis va continua in capitala pana in 2031. Intelegerea ii va aduce astfel lui Tiriac un total de 81 de milioane de euro in perioada 2021-2031. Tiriac incaseaza acesti bani deoarece prezenta turneului in Madrid aduce un plus de imagine orasului si impulsioneaza turismul.

Conform contractului aflat in vigoare momentan, Tiriac primeste anual 7.5 milioane de euro. Suma va creste cu 600 de mii de euro pe an din 2021, dupa ce noul contract va fi semnat.

Tiriac a amenintat recent ca va muta turneul de tenis de la Madrid deoarece nu a ajuns la un acord cu reprezentantii municipalitatii.

Omul de afaceri declarase ca are oferte de la Munchen, Berlin si din Rusia si a acuzat-o pe primarul Manuela Carmena ca ii pune bete in roate.

Turneul lui Tiriac este unul dintre cele mai importante din tenisul mondial. C.S. Sambata, 15 Septembrie 2018, ora 09:01

Sursa : http://m.ziare.com/ion-tiriac/confirmare-oficiala-ion-tiriac-da-o-noua-lovitura-financiara-1529752