CINE ESTE RADUCA, NOUA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV! CÂȚI ANI ARE ȘI CU CE SE OCUPĂ EXCLUSIV

0
311 views

La mai bine de trei luni după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei, așa cum a dezvăluit Cancan.ro . Este vorba despre Raduca, o domnișoară blondă pe care a cunoscut-o vara aceasta, pe litoral.

Ramona Olaru a fost cea care i-a făcut cunoștință lui Victor Slav cu una dintre prietenele ei, Raduca. Se pare că tânăra l-a cucerit pe prezentatorul de la Kanal D. Raduca este o blondă focoasă în vârstă de 30 de ani. Ea a absolvit facultatea Româno-Americană și și-a dedicat cariera unei cauze nobile. Tânăra este manager la Fundația Your Smile, o organizație non-profit care se ocupă cu ajutorarea copiilor nevoiași.

Recent, Victor și colegii lui de platou o să petreacă câteva zile la Timișoara, acolo filmează pentru noul lor proiect. Astfel că Raduca și-a luat o prietenă și s-au dus după ei. Se pare că Raduca și-a dorit să fie alături de noul ei iubit. După ce au petrecut până-n zorii zilei alături de Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Roxana Ionescu, în cel mai exclusivist club din Banat, Epic,  cei doi s-au relaxat la piscina hotelului.

Victor Slav a fost mai discret și nu și-a publicat noua relație. Însă, Raduca și prietena care a însoțit-o au făcut publice mai multe filmulețe și poze din locurile în care s-au distrat. 

Sursa www.cancan.ro