Tragic. Românca dispărută în Nepal a fost găsită moartă într-un râu

0
69 views

Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, tânăra dispărută în Nepal ar fi fost găsită moartă într-un râu. Au început deja demersurile pentru repatrierea trupului neînsufleţit.

 

Se pare că trupul unei femei plutind într-un râu și există suspiciunea ca aceasta să fie românca Adina Popescu, deoarece pentru că a fost găsit în apropiere de locul în care ea a fost văzută pentru ultima dată de către un cabanier.”Dragi prieteni, trupul Adinei a fost găsit în râu. Ea a fost prinsă de o alunecare de pământ și nu a supraviețuit. Chiar acum se face demersurile pentru repatrierea trupului Adinei în România. Fondurile strânse pentru organizarea misiunilor de căutare vor merge către familie”, se anunță pe site-ul marketizator.com, acolo unde s-au strâns bani după dispariția româncei.

 

Adina Monica Popescu, în vârstă de 26 de ani, a dispărut în zona Chomrong din Nepal. Fata călătorea singură, potrivit prietenilor, iar de pe 16 iulie, nimeni nu mai știe nimic de ea. Prietenii și familia tinerei au făcut publice imagini cu aceasta, pe contul de socializare, în speranța că cineva a văzut-o pe Popescu Adina Monica.

 

Fata a fost văzută ultima oară pe 16 iulie în zona Chomrong.  Poliția locală a fost informată și au început căutările.

 

MAE susține că  Ambasada României în India, care asigură reprezentarea diplomatică a României şi în Nepal, are în atenţie cazul persoanei de cetăţenie română dispărute în zona Chomrong din Nepal.

 

„În acest sens, misiunea diplomatică română a întreprins în regim de urgenţă demersurile specifice pe lângă autorităţile competente locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii dispariţiei acesteia, fiind în aşteptarea unui răspuns din partea acestora.De asemenea, misiunea diplomatică menţine permanent legătura cu apropiaţii persoanei dispărute.  Conform informațiilor furnizate de către aceştia, persoana în cauză a aterizat în Kathmandu, Nepal, în data de 11 iulie 2016, urmând să călătorească înapoi spre România în data de 18 iulie 2016.  Nu se cunosc detalii despre ruta turistică pe care aceasta urma să se deplaseze”, anunța MAE anterior.

 

Ambasada României la New Delhi este pregătită să acorde asistenţă consulară de specialitate, dacă situaţia o va impune.

 

(Sursa: libertatea.ro)