Descindere cu mascați, la locuința administratorului unui cabinet de masaj erotic din Focşani (VIDEO)

0
112 views

Poliţiştii vrânceni au făcut percheziţii, vineri dimineaţă, la o locuinţă de pe strada Mărăşti din Focşani. Mascaţii au descins în curtea lui Ionut D., unde au stat mai bine de o oră. Acţiunea a fost una a Serviciului de Combatere a Crimei Organizate (SCCO) Vrancea, fiind vizate şi alte două imobile, printre care unul din Odobeşti, potrivit monitorulvn.ro.

Ionut D. şi Pamela C., de 21 de ani, din Focşani, au fost reținuti pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi trafic de persoane.

„Ionuţ D. şi Pamela C. au înfiinţat o societate comercială paravan, care în acte avea ca şi obiect de activitate transportul de mărfuri, dar în spatele acesteia se ascundea de fapt un salon de masaj erotic. Fetele care lucrau la acest salon erau obligate să muncească pentru cei doi. Mai mult decât atât, clienţii care nu erau atenţi erau deposedaţi de cardurile bancare. Cardurile erau predate Pamelei C., iar aceasta împreună cu Ionuţ D. scoteau bani de pe ele şi achiziţionau diferite bunuri. La percheziţii au fost găsite bijuterii, ceasuri, îmbrăcăminte scumpă”, a declarat comisarul-şef Costel Manea, şeful SCCO Vrancea.

Acesta a adăugat că cea mai mare sumă sustrasă de cei doi de pe cardurile sustrase de la clienți a fost de 6.000 de lei.

 

 

(Sursa: monitorulvn.ro)