Revocarea lui Valeriu Zgonea de la şefia Camerei Deputaţilor, AMÂNATĂ

0
41 views

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor în care s-a discutat solicitarea PSD de revocare din funcţie a preşedintelui Camerei, Valeriu Zgonea, a fost suspendată, deoarece acesta a susţinut că poate fi revocat doar la cererea liderului grupului din care face parte, iar el este neafiliat.

„Vă solicit să constataţi că cererea grupului parlamentar al PSD din 3 mai nu îndeplineştre condiţiile de admisibilitate prevăzute de art. 26 din Regulamentul Camerei Deputaţilor şi să dispuneţi respingerea acesteia”, se arată într-o adresa semnată de Valeriu Zgonea, în calitate de deputat neafiliat, scrie Mediafax, citează B365.

Concret, Zgonea susţine că a fost exclus din PSD, iar cererea de revocare poate fi făcută de liderul grupului parlamentar din care preşedintele Camerei face parte.

Secretarul BP al Camerei, Marcel Ciolacu, a explicat că şedinţa a fost suspendată deoarece liderii de grup nu au ajuns la un consens, liderul grupului PSD, Florin Pâslaru, susţinând că are dreptul de a cere revocarea, deoarece nu a fost făcut niciun anunţ în plen cu privire la faptul că Zgonea a devenit deputat neafiliat.

 

 

(Sursa: b365.ro)