Julio Iglesias a fost la Iași. Spectatorii au rămas încântați de prestația artistului. Câteva piese din concert au fost „acoperite” de microfonie

0
61 views

Cunoscutul cântăreț și compozitor spaniol Julio Iglesias a impresionat miile de ieșeni sosiți, miercuri seara, pe stadionul „Emil Alexandrescu”, la concertul „Mi vida”. În deschidere a cântat Julio Iglesias Jr., unul dintre cei opt copii ai artistului.

 

„A fost un spectacol extraordinar. Sunt încântată”, ne-a declarat una dintre ieșencele prezente pe stadion.

 

 

Artistul a îmbinat spectacolul cu scurte momente în care a interacționat cu publicul. A făcut glume, și-a amintit de tinerețe și de iubirile sale, vorbind totodată și despre frumusețea femeilor din România.

 

Concertul artistului a fost umbrit spre final de o microfonie jenantă care a fost remediată de specialiștii de la sunet:

„A fost microfonie cam două-trei melodii. Nu era ceva exagerat, însă a fost remediat. Momentul a fost depășit repede”, ne-a spus un spectator.

 

 

Biletele de la spectacolul din dealul Copoului au costat între 80 și 500 de lei. Cu toate că a fost socotit un eveniment la Iași, la concert nu au fost ocupate toate locurile.

 

Julio Iglesias a vandut peste 300 de milioane de albume în întreaga sa carieră.