EXCLUSIV. Pentru că așa a vrut Napoli: Fratele lui Pancu, dat afară de la CSMS Iaşi!

0
114 views

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat marţi că va propune Comitetului Director demiterea directorului sportiv Ovidiu Pancu pentru abateri grave.

 

„Voi propune Comitetului Director desfacerea contractului de muncă a directorului sportiv Daniel Pancu. Au fost nişte abateri grave. Nu vreau să spun mai mult”, a declarat Florin Prunea.

 

Fratele fotbalistului Daniel Pancu a precizat că motivul demiterii sale este că antrenorul Nicolo Napoli i-a reproşat că i-a rezervat alt loc în avion la zborul Iaşi – Bucureşti: „Eu m-am ocupat de rezervarea biletelor pentru zborul Iaşi – Bucureşti, la întoarcerea de la Voluntari. Pentru domnul Napoli am rezervat un loc în rândul 6, dar dânsul dorea în rândul 2. Nu am mai putut schimba biletul şi mi-a reproşat acest lucru. I-am spus «Nu pot schimba locul, doar nu e avionul lu’ mama!» Atunci s-a iscat un conflict între noi doi. Nu m-a lăsat să stau pe bancă la meci, iar la întoarcere m-au lăsat în aeroport, ca pe ultimul om! Mi-au spus să vin acasă cu taxiul! Acesta e motivul demiterii mele.”