Barcelona, din nou campioană! A învins în deplasare la Granada și a păstrat diferența în fața Realului

0
74 views

Barcelona şi-a apărat cu succes titlul în Spania şi a ajuns la 24 de trofee de campioană. Catalanii s-au impus cu 3 la 0 în deplasarea de la Granada şi şi-au păstrat avantajul de un punct în faţa rivalei Real Madrid.

 

Real Madrid a fost pe primul loc în La Liga timp de 15 minute în ultima etapă a sezonului. Galacticii au deschis scorul după şapte minute de joc în deplasarea de pe El Riazor cu Deportivo La Coruna. Cristiano Ronaldo a înscris din pasa lui Benzema, iar trupa lui Zidane avea un avantaj de două puncte în faţa Barcelonei.

 

Granada a rezistat însă doar 22 de minute contra catalanilor. Golgeterul Luis Suarez a deschis scorul, iar campioana en-titre revenea rapid pe primul loc.

 

Cristiano Ronaldo a reuşit dubla, însă diferenţa de scor nu conta pentru Real Madrid atâta timp cât Barcelona era în avantaj la Granada.

 

Trupa blau-grana şi-a pus la adăpost victoria înainte de pauză. Tot Luis Suarez a marcat pentru echipa lui Luis Enrique. În final, atacantul din Uruguay a reuşit hat-trickul din pasa lui Neymar şi a ajuns la 40 de goluri marcate în actualul sezon din La Liga. Suarez l-a devansat cu cinci reuşit pe Cristiano Ronaldo în cursa pentru trofeul Pichichi. 3-0 pentru Barcelona, iar catalanii şi-au apărat cu succes titlul şi au ajuns la 24 de trofee în La Liga.

 

(Sursa: digi24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here