16-20 mai 2016 – International Nursing Week, la UMF Iași

0
56 views

Cadre didactice de la Colegiul Universitar Karel de Grote din Antwerp (Belgia) și Universitatea de Științe Aplicate din Windesheim (Olanda) se vor afla săptămâna viitoare la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iași pentru a lua parte la cea de-a doua ediție a ”Săptămânii Internaționale de Nursing” (International Nursing Week).

În cadrul acestei manifestări, lectorii invitați, alături de profesorii de la universitatea de medicină ieșeană, vor susține prelegeri prin care vor împărtăși exemple de bune practici din educație și profesie, existente în nursingul european. „International Nursing Week” este dedicată atât studenților specializării Asistență Medicală Generală din cadrul Facultății de Medicină, cât și asistenților medicali ieșeni.

 

Luni, 16 mai 2016, la ora 9.00, în Aula „George Emil Palade” a Universității de Medicină, vă invităm la deschiderea oficială a evenimentului, la care sunt așteptați Prof.Dr. Viorel Scripcariu, Rectorul UMF Iași, Prof.Dr. Doina Azoicăi, Prorector UMF și Prof.Dr. Lăcrămioara Șerban, Decanul Facultății de Medicină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here