VIDEO. „A plutit” 5 ore în aer. Performanță incredibilă a unui iluzionist israelian

0
30 views

Iluzionistul israelian Hezi Dean a realizat un număr spectaculos, marţi, la Tel Aviv, după ce a „plutit” timp de cinci ore la mare înălţime, sprijinindu-se într-o singură mână de zidul unui magazin local.


 

Locuitorilor din Tel Aviv nu le-a venit să creadă atunci când au văzut, marţi, un bărbat care părea să “plutească” în aer, sprijinindu-se într-o singură mână de zidul unui magazin local. Iluzionistul Hezi Dean a petrecut astfel cinci ore în aer, în cadrul unui show care i-a impresionat pe numeroşii clienţi ai acelui magazin.

 

„Cred că acea mână (sprijinită de zid, n.r.) nu este mâna lui adevărată, e lipită de perete şi o parte a corpului său este ataşată de ea, iar el poate în acest fel să rămână în aer”, a spus Ben Gur-Levi, unul dintre curioşii care s-au adunat la faţa locului pentru a asista la această cascadorie.

 

„Am văzut acest număr în trecut în mai multe oraşe din Anglia, executat nu doar de oameni care păreau agăţaţi de ziduri, ci şi de alţii care păreau agăţaţi de un stâlp, ca un coş de baschet. Foloseau un echipament special”, a spus Haim Borozitki, un alt locuitor din Tel Aviv.

 

 

 

(Sursa: independent.md)