Minune la mormântul părintelui Iustin Pârvu?

0
36 views

 Călugării de la Mănăstirea Petru Vodă din Neamţ, unde este înmormântat părintele Iustin Pârvu, susţin că monahul le-a transmis un semn zilele trecute.

Părintele Iustin Pârvu, mort în vara anului 2013, este considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei româneşti.

Monahul a fost şi întemeietor al mănăstirii din localitatea sa natală, Petru Vodă, judeţul Neamţ, unde a fost şi înmormântat. Locul său de veci a fost acoperit în perioada iernii cu sticlă, pentru a proteja florile, însă călugării spun că, în ultima vreme, aici s-au întâmplat câteva lucruri neobişnuite.
 
 Aceştia au povestit pe site-ul mănăstirii că pe geamul de deasupra mormântului, dacă temperatura urcă peste 0 grade, doar în dreptul capului părintelui nu e condens, iar geamul este curat. În timpul nopţii însă, sau atunci când temperatura scade sub 0 grade, condensul îngheaţă în forma trupului, iar în dreptul feţei îngheţul are un aspect distinct.

“Am amânat mai multe zile relatarea fenomenului pentru a fi siguri că ceea ce vedem nu e o întâmplare, o părere”, susţin prelaţii, care cred că acesta este un semn de la părintele Iustin.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: libertatea