Şerban Huidu a dat vila din Deltă la jumătate de preţ

0
48 views

“Cârcotaşul” Şerban Huidu a câştigat bani frumoşi la viaţa lui, a făcut investiţii serioase, de sute de mii de euro, însă accidentul din octombrie 2011 i-a blocat toate planurile. Mustrările de conştiinţă nu i-au mai dat pace, iar adesea devine greu de înţeles şi de suportat de cei dragi. Nici pescuitul nu i-a mai dat satisfacţii, astfel că a vândut vila din Deltă la aproape jumătate de preţ.

 

Şerban trece printr-o perioadă grea. Fostul lui prieten Mihai Găinuşă şi-a luat tălpăşita, împreună cu Mistreţu şi cu Dezbrăcatu, din emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”, iar vânzarea vilei sale din Deltă, poziţionată la doar 15 minute de plajă, de locul de vărsare a Dunării în Marea Neagră, a vândut-o în pagubă.

 

Şerban Huidu (37 de ani) a construit casa în 2007-2008, perioadă în care a câştigat foarte mulţi bani din profesia şi din firmele sale, iar la un moment dat s-a gândit că ar putea atrage şi turişti în acel loc de vis. S-a bucurat de casă doar până în 2011, când a accidentat mortal trei persoane. Anul acesta şi-a pus în gând să o vândă şi chiar a reuşit să o dea cu 100.000 euro, deşi a investit în ea dublu. El şi Mihai sperau să dea lovitura nu numai în mass-media, ci şi în turism, aşa că în vremurile bune au înfiinţat o agenţie de profil.

 

Lui Găinuşă îi merge bine din turism

Mihai se bucură că pensiunea familiei lui, “Găinuşa de Munte”, situată la 3 kilometri de Mănăstirea Cheia, spre Muntele Roşu, este mereu plină de turişti şi nici prin cap nu-i trece să o vândă, fiind o sursă sigură şi permanentă de venit.

 

Sursa: libertatea