VIDEO. Mână criminală sau defecțiune tehnică? Mașina de lux a unui cunoscut afacerist ieșean a ars ca o torță, provocând panică în Tătărași

0
61 views
Foto: ziaruldeiasi.ro
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/BdSgtzjmaro?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Foto: ziaruldeiasi.ro

O maşină de lux, Mercedes S-Classe, a ars ca o torţă în noaptea de luni spre marți, provocând panică printre locuitorii cartierul ieșean Tătăraşi.

 

 

Automobilul fusese parcat, în jurul orei 22.00, de către un membru al familiei lui Gheorghe Cheşcu, cel mai bogat ieşean, în Tătăraşi. În jurul orei 1.00, un locuitor a auzit ceva trosnind. S-a uitat pe geam, a văzut flăcările şi a sunat imediat la 112. Au venit pompierii care au stins incendiul. Focul a izbucnit în partea dreaptă/faţă a autoturismului de lux. Au ars compartimentul motor şi bordul, iar parbrizul s-a spart, relatează Ziarul de Iași.

 

Foto: ziaruldeiasi.ro

 

În scurt timp a ajuns la faţa locului şi Tudor Cheşcu împreună cu alţi doi bărbaţi. Unul dintre ei a zis că a parcat maşina în jurul orei 22.00, iar băiatul lui Gheorghe Cheşcu a precizat că autoturismul era cumpărat de două zile şi că a costat câteva zeci de mii de euro.

 

Criminaliştii ajunşi la faţa locului au fotografiat maşina arsă parţial pentru a verifica dacă nu a fost un act premeditat. Din primele cercetări ale pompierilor, nu au fost găsite în jurul autoturismului sau dedesubt obiecte inflamabile.

 

Foto: ziaruldeiasi.ro

În ultimele trei luni au mai avut loc alte incendii la maşini de lux în municipiul Iaşi. În zona Zimbru din cartierul Dacia a ars un BMW, iar a doua zi, în spatele cinematografului Dacia, a ars un Mercedes. Cauza principală a celor două incendii a fost un scurtcircuit la motor.

 

Familia Cheşcu deţine magazinele Flux din Tătăraşi, o spălătorie şi o clădire de birouri în acelaşi cartier.

 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here