COŞMARUL celor patru minore exploatate de proxenetul "Maimuţă". Şi anchetatorii s-au cutremurat! Gravidă, bătută cu sabia şi picioarele pentru a avorta

0
116 views
Foto: Adevarul

Foto: Adevarul

O adolescentă din municipiul Iaşi a fost ademenită de un proxenet să aibă grijă de copilul său, însă a ajuns să se prostitueze în apartamente închiriate sau în hoteluri din oraş. Când a rămas însărcinată a fost bătută în burtă cu pumnii şi cu picioarele pentru a pierde copilul.

 

 

Terifianta poveste din industria prostituţiei din Iaşi apare într-o anchetă a DIICOT în care este cercetat pentru trafic de minori un interlop pe nume Costel Jugravu, zis “Maimuţă”. Acesta ar fi pus pe picioare o mini-reţea de prostituţie la scurt timp după ce a fost eliberat din puşcărie.

 

El ar fi obligat cele patru minore să îşi vândă trupul în perioada octombrie 2012 – 28 mai 2014, activitatea având loc în apartamente închiriate din Iaşi sau în hoteluri. Sumele de bani obţinute de fete, ce ajungeau până la 200 de lei pentru o oră, erau însuşite integral de “Maimuţă”.

 

Procurorii spun că în iulie 2012, Jugravu a început să racoleze minore pentru a le determina să se prostitueze. “Una dintre victime (în vârstă de 14 ani) a fost racolată printr-un vicleşug, inculpatul propunându-i minorei să aibă grijă de fetiţa lui, pe perioada cât concubina sa este plecată în străinătate. La începutul lunii decembrie 2012, inculpatul i-a solicitat minorei să întreţină cu el raporturi sexuale. După un prim refuz, minora a cedat câteva zile mai târziu când inculpatul a ameninţat-o că în caz de refuz, îi va bate pe mama şi pe fratele ei”, precizează procurorii DIICOT citaţi de Adevărul.

 

Ulterior, sub aceleaşi ameninţări, minora de 14 ani a fost silită să se prostitueze cu câte cinci-şase clienţi pe zi, în folosul inculpatului. Anchetatorii descriu că atunci când fata a refuzat să se mai prostitueze a ameninţat-o din nou şi a lovit-o cu o sabie în cap. De asemenea, în perioada în care era însărcinată, “Maimuţă” a lovit-o pe fată cu pumnii şi picioarele în abdomen provocându-i avortul, punând-o ulterior să continue să îşi vândă trupul în ciuda stării de sănătate precară.

 

“Precizăm că inculpatul a avut mai multe condamnări pentru fapte săvârşite cu violenţă (tâlhărie, viol, ultraj contra bunelor moravuri, lipsire de libertate)”, adaugă anchetatorii. Costel Jugravu a fost arestat pentru 30 de zile.

 

„Maimuţă” a mai fost acuzat în 2006 pentru o tentativă de viol asupra unei fete pe care a lăsat-o dezbrăcată în pădurea de la Dobrovăţ. El a pozat atunci în victimă, spunând că minora se ţinea după el şi că, ştiind-o virgină, a vrut doar să o sperie.

 

(Sursa: adevarul.ro)