Cel mai SĂRAC nominalizat la Oscar. Actorul Barkhad Abdi nu și-a permis să-și cumpere nici costumul pe care l-a purtat la gală

0
56 views

 

 

Actorul somalez Barkhad Abdi a descoperit că o nominalizare la Oscar nu e suficientă pentru stilul de viață a unui actor de primă mână. El nu și-a permis nici costumul pe care l-a purtat la gala din 3 martie purtând un smoching închiriat.
 
Barkhad Abdi, tânărul de 28 de ani care a debutat în cinema alături de Tom Hanks în ”Căpitanul Phillips”, nu se bucură încă de avantajele unu actor de Oscar. Fost şofer de limuzină, Barkhad a fost plătit cu 65.000 dolari pentru filmul care a avut încasări de 218 milioane de dolari. Chiar dacă a câştigat un premiu BAFTA şi a fost nominalizat la Oscar, Golden Globes şi SAG Awards, somalezul debutant în film a putut participa la sezonul ceremoniilor numai datorită unei indemnizaţii zilnice.
 
 
 
 
Mai mult decât atât, în timpul şederii sale la Los Angeles, pe durata Oscarurilor, actorul a stat la un hotel în apropierea aeroportului unde locuia un prieten de-al său care l-a plimbat cu maşina gratuit iar la gală a purtat un costum închiriat.Talentul lui Barkhad Abdi a fost remarcat însă de la primul său film, fiind nominalizat la Oscar, la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

Barkhad Abdi vrea să se stabilească la Los Angeles ca să îşi urmeze cariera de actor, negociind în prezent pentru rolul alergătorului sud-african Willie Mtolo din pelicula ”The Place that hits the sun”.

 
 
(Sursa: evz.ro)