Cea mai penibilă scenă de film din toate timpurile! Până moare personajul, se termină filmul, iar spectatorii sunt de mult la culcare

0
45 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/G28prcrcPuM?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Cu o poveste de acţiune în care o mireasă este însetată de răzbunare, pentru că asasinii i-au ucis soţul chiar în ziua nunţii, Karate Girl (n.r. Kareteci kiz, titlul original), este un film produs în anul 1974 în Turcia, devenit celebru pentru una dintre scenele sale în care penibilul este prezent la aproape fiecare cadru.

 

Eroina se întâlneşte undeva într-o cameră cu unul dintre asasini şi după un duel în care îi aplică o lovitură al cărei efect întârziat se vede pe imagini, începe să tragă cu pistolul în acesta.

După primul foc, tras în stomac, răufăcătorul începe să ţipe, dar sângele nu apare decât după ce acesta duce mâna în locul unde se presupune că ar fi intrat glonţul. Apoi la alt foc, cel împuşcat parcă este revigorat de tirul care e îndreptat asupra lui şi se ridică, găsind putere pentru a ţipa de durere.

Şi tot aşa, la fiecare foc descărcat în trupul său, până când cade secerat în pat, ciuruit, dar încă având puterea de a îndrepta priviri ameninţătoare către justiţiară. Scenele sunt de o ilaritate rară. Vizionare plăcută!

(Sursa: libertatea.ro)