Vrei să fii scafandru? Vino la Iași! Cursuri inedite de scuba-diving

0
41 views

Oficialii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Iaşi au prezentat o ofertă exotică pentru petrecerea timpului liber în Capitala Moldovei.

 

Ieşenii care doresc să se pregătească pentru o vacanţă exotică se pot înscrie la cursurile de scuba-diving, coordonate de un scufundător profesionist şi promovate prin intermediul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Iaşi.

 

În această perioadă, se fac înscrieri pentru cursurile care vor avea loc în primăvară. Durata antrenamentului intensiv este o săptămână, iar costul cursului este de 1.000 de lei.

 

„Open Water Diver – Scufundări în Ape Deschise este o certificare scafandru full entry-level pentru scuba diving. Deşi diferite agenţii folosesc denumiri diferite, cursuri de entry-level similare sunt oferite de către toate agenţiile de scufundări şi constau dintr-o combinaţie de dezvoltarea cunoaşterii (teorie), scufundări închise (instruire practică) şi scufundări (experienţă)”, spune Florin Sabaiduc, asistent instructor si organizator.

 

Certificarea internaţională obţinută la finalul instruirii poate însemna şi o carieră nouă pentru participanţi, spun organizatorii. Posesorul brevetului are posibilitatea efectuării de scufundări organizate la orice club din lume, până la adâncimea de 18 metri, poate închiria echipament de scufundare la orice club din lume sau poate beneficia de discounturi la preţurile care se practică de către cluburile de scufundare.

 

„În funcţie de nivelul de pregătire, poate să se angajeze ca asistent de scufundare sezonier sau permanent la anumite cluburi de scufundare sau pe nave de croazieră, dacă ajunge la nivelul de instructor de Scuba Diving”, mai spun organizatorii.

 

Cursurile se desfăşoară la o piscină privată din Iaşi. Detalii suplimentare pe site-ul www.sabaiduc.ro.

(Sursa: adevarul.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here