Ucigașul fetiței de 10 ani din Satu Mare a fost prins. Criminalul a violat-o înainte de a o omorî pe micuță

0
52 views

Un tânăr de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru violarea şi uciderea unei fetiţe de 10 ani din municipiul Satu Mare, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalului Satu Mare.

 

Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată în noaptea de vineri spre sâmbătă, dispunându-se arestarea sa pentru 29 de zile pentru viol şi omor calificat, informează Agerpres.

 

„În data de 6 octombrie a convins minora D.V.P., în vârstă de 10 ani, să-l însoţească până la coliba improvizată, loc în care a întreţinut, prin constrângere, raport sexual cu aceasta, după care a strangulat-o, sperând ca în acest mod violul să nu fie descoperit, după care a aruncat cadavrul. În perioada 6-10 octombrie a participat zilnic la acţiuni de căutare a minorei, pentru a nu trezi suspiciuni organelor de poliţie şi aparţinătorilor victimei”, a precizat sursa citată.

 

Suspectul a avut o relaţie cu sora fetiţei ucise.

 

Fetiţa a dispărut de la domiciliu duminică, 6 octombrie. Mama sa a declarat poliţiştilor că a plecat la biserică şi nu s-a mai întors.

 

(Sursa: romaniatv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here