Sinucigașul de pe Facebook. Un bărbat diagnosticat cu ciroză și-a anunțat intenția de a-și curma viața pe rețeaua de socializare

0
30 views

Un băcăuan de 35 de ani şi-a anunţat sinuciderea pe Facebook. Prietenii au reacţionat prea târziu pentru a-l salva. Omul trecea printr-o depresie severă după ce a fost diagnosticat cu ciroză.

Bărbatul a postat un anunţ pe reţeaua de socializare în care anunţa că a înghiţit peste 1.000 de pastile şi le-a cerut celor care-l ştiu să cheme salvarea.

 

Marian Ardeleanu, un băcăuan în vârstă de 35 de ani, a murit în cursul serii de sâmbătă, 5 octombrie, după ce a ingerat o supradoză de pastile. Bărbatul şi-a anunţat moartea pe Facebook, dar prietenii de pe reţeaua de socializare n-au reacţionat suficient de rapid pentru a-l mai putea salva.

 

„Care mă ştie, chemaţi salvarea am luat 8888888888 peste 1000 se pastile”, a fost mesajul postat pe Facebook sâmbătă, 5 octombrie, cu puţin înainte de ora 19.00. Ulterior, la ora 19.05, bărbatul a plasat primul comentariu la propriul mesaj: „care nu crede o să audă”. Prima replică a venit abia după jumătate de oră, iar apoi au urmat mai multe comentarii, prin care prietenii lui Ardeleanu, un membru cunoscut al galeriei echipei de fotbal, au încercat să afle dacă mesajul este sau nu serios.

 

În jurul orei 20.00, cei care au răspuns mesajului au încercat să-i afle adresa de domiciliu pentru a putea suna la 112. Ambulanţa a ajuns la apartamentul bărbatului abia după ora 21.00, iar medicii nu l-au mai putut salva.

 

Din spusele apropiaţilor, Marian Ardeleanu a fost diagnosticat recent cu ciroză şi traversa o perioadă cu depresii severe.

(Sursa: adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here