Droguri la purtător. Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis la ei (VIDEO)

0
72 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Yzv3G2qauZM?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Doi suceveni au fost prinşi de poliţişti, miercuri seară, la Vatra Dornei, cu 2,5 kilograme de canabis. Drogurile au fost aduse recent din Belgia. Cei doi intenţionau să vândă canabisul la Cluj-Napoca.

 

Procurorii DIICOT Suceava şi ofiţeri de la BCCO Suceava au prins în flagrant, miercuri, în Vatra Dornei, doi bărbaţi care aveau într-o maşină 2,5 kilograme de canabis.

 

Drogurile aparţineau lui Gheorghiţă Cîmpanu, iar maşina lui Constantin Florin Lungu. Procurorii au dispus, joi, începerea urmăririi penale împotriva celor doi bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de „introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept” şi ”trafic de droguri de risc”.

 

Procurorii au stabilit că în urmă cu câteva zile cei doi au adus drogurile din Belgia. Suspecţii au fost surprinşi în flagrant delict în timp ce transportau drogurile din Fălticeni spre Cluj-Napoca, unde intenţionau să le vândă.

 

Joi dimineaţă au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, fiind puse în executare patru mandate de aducere pentru audieri.

(Sursa: adevarul.ro)