Pelerinaj la Mănăstirea Hadâmbu din Iași. Mii de credincioși au venit să se roage la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul

0
162 views

Circa 4.500 de credincioși au participat la Sfânta Liturghie oficiată, astăzi, de IPS Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, la Mănăstirea Hadâmbu, din județul Iași. Cei mai mulți pelerini au venit aici pentru a se închina la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul.

 

Icoana a fost scoasă aseară, într-o procesiune, după care a fost depusă în baldachin pentru ca pelerinii să se poată închina la ea.

La slujba de astăzi participă și oficiali locali, primari din județ și prefectul Iașului, Romeo Olteanu. După slujba religioasă, pelerinii vor participa la masa organizată de slujitorii mănăstirii. Au fost pregătite câteva mii de porții de mâncare pentru cei care au fost binecuvântați și au reușit să participe la Sfânta Liturghie.

O minune

O tânără și părinții săi au supraviețuit miraculos ieri, în timp ce se deplasau spre Mănăstirea Hadâmbu, să se roage la icoană. Mașina cu care se deplasau a căzut într-o râpă adâncă, însă pasagerii s-au ales doar cu câteva răni ușoare. Accidentul s-a petrecut la câteva sute de metri de mănăstire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here