MANELISTUL GUȚĂ A DAT DE BELEA: în ultimul său clip, o minoră apare mai mult goală decât îmbrăcată (VIDEO)

0
17 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/UTiJl3eqQrU?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

În ultimul clip al lui Nicolae Guţă una dintre protagoniste este o elevă minoră. Aceasta apare foarte sumar îmbrăcată, are mişcări sexuale şi se lasă unsă cu ciocolată pe pulpe şi pe coapse. Clipul lui Guţă a fost repede luat la ochi şi s-a răspândit imediat pe net, stârnind reacţii negative din partea majorităţii celor care l-au văzut.
 

Veronica Drăgoi, mama Ioanei, minora de 16 ani care a apărut în astfel de ipostaze în clip, a explicat cum s-a ajuns în această situaţie pentru www.max-media.ro.

 

 “Trebuia să avem niște boxeri sau pantaloni scurți, dar noi, din grabă și drumul cum este… am uitat acasă. Ne-am trezit acolo (București – Centrul Vechi n.n) și am zis că o să cumpărăm ceva din zonă. Nu am găsit și asta a fost. Nu am avut ce să mai punem, că dacă n-ai decât un rând de îmbrăcăminte…asta a fost”, a declarat Veronica Dragoi.

 

Ion Necula, directorul Colegiului Constantin Istrati din Câmpina, unde Ioana este elevă a declarat că subiectul va fi abordat în viitorul colegiu profesoral.

 

“Am văzut și eu postările de pe pagina de Facebook. M-a șocat mai mult atitudinea elevei, dar și comentariile colegilor, prietenilor săi. Am aflat că atât diriginta cât și colegii de clasă știau că eleva a participat la mai multe ședințe foto. Am considerat că nu este nicio problemă atâta vreme cât mama știa, dar…imaginile pe care le-am văzut acum sunt mai mult decât deochiate. Este o formă de promovare care, considerăm noi, nu este normală pentru un copil. Vom lua o decizie în consiliu. Sancțiunile pot fi de la mustrare, avertisment și pot ajunge până la exmatriculare” a declarat Necula, potrivit sursei citate.

 

(Sursa: click.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here