Diva care i-a luat locul Mihaelei Rădulescu. Cine va prezenta "Duminica în familie", din octombrie

0
41 views

Ramona Bădescu va prezenta emisiunea “Duminica în familie”, care va fi difuzată din luna octombrie, în fiecare duminică după-amiază, la TVR 1 şi, online, pe TVR+, potrivit unui comunicat remis Mediafax de Televiziunea Română.

 

Conform sursei citate, Ramona Bădescu vine din Italia pentru a se alătura echipei TVR 1 într-un proiect de amploare, care le va aduce românilor un motiv în plus de a-şi petrece timpul cu cei dragi, în cel mai plăcut mod: “Duminica în familie”. Emisiunea va putea fi urmărită şi online, pe platforma web a Televiziunii Române, TVR+. Data şi ora de la care urmează să fie difuzată emisiunea “Duminica în familie” nu au fost încă stabilite.

 

Timp de trei ore, trei familii de personalităţi din domenii diferite vor veni la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică şi se vor relaxa alături de Ramona Bădescu şi invitaţii săi.

 

Potrivit comunicatului, în 2007, când Mihaela Rădulescu prezenta încă “Duminica în familie”, vedeta le-a mărturisit în direct telespectatorilor, având-o ca invitată în platou pe Ramona Bădescu: “Am să-i spun acuma – şi credeţi-mă că este un mare compliment, sper să-l înţeleagă şi ea: dacă ar trebui să dau emisiunea mea, orice emisiune aş face, pe mâna cuiva, singura care aş vrea să prezinte în locul meu, fără să mă doară capul, sufletul, fără să-mi pară rău, e Ramona Bădescu”.

 

Ramona Bădescu debuta pe scenă la doar 4 ani, cântând “Sunt Ramona din Craiova”, compusă de tatăl său. De atunci, în palmaresul ei de artistă s-au înscris participări şi premii la festivaluri de muzică uşoară, show-uri de televiziune, roluri în seriale, filme şi piese de teatru italiene.

 

Absolventă a Institutului de Ştiinţe Economice, Ramona s-a stabilit în Italia în anul 1990, unde, prin cariera artistică, a susţinut şi promovat permanent valorile româneşti. Din anul 2009, de când ocupă postul de consilier al primarului Romei pentru problemele românilor, vedeta luptă să înlăture prejudecăţile create faţă de românii din Italia, prin artă şi comunicare.

 

(Sursa: realitatea.net)