Din închisoare, GIGI BECALI a salvat viața unei femei: i-a plătit spitalizarea și îi va cumpăra o casă

0
32 views

Gigi Becali i-a plătit spitalizarea şi îi va cumpăra o casă femeii din Focşani care locuia într-o Dacie veche, după ce familia a dat-o afară din casă.
 

Femeia din Focşani, grav bolnavă, care trăia într-o Dacie, va avea din nou o viaţă normală. Impresionat de drama femeii, părăsită de soţ şi aruncată în stradă de fiică, Gigi Becali s-a hotărât să o ajute din închisoare. I-a plătit spitalizarea şi îi va oferi o locuinţă ca să nu mai stea pe străzi.

 

„Mulţumesc din suflet, mi-a plătit spitalul, medicamente, toate astea şi în primăvară o să-mi ofere o casă şi îi mulţumesc încă o dată. Îi doresc să iasă cât mai repede din penitenciar. El a fost un om foarte bun pentru toată lumea”, a spus femeia.

 

Femeia a primit îngrijiri medicale la spital și se află acum într-un centru de îngrijire. Acum câteva zile, o Dacie veche îi era şi casă şi masă după ce familia a pãrãsit-o, în urma unui accident.

 

„Domnul Becali a trimis un consilier care a achitat spitalizarea şi intervenţia chirurgicală şi spitalizarea suferită de pacientă”, a declarat Alina Pelin, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean Focşani.

 

(Sursa: romaniatv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here