Botoșăneancă mutilată de maidanezi. A ajuns la spital cu degetele ferfenițite

0
23 views

O femeie de 51 de ani, din Botoşani a ajuns ieri, la Spitalul Judeţean cu degetele sfărâmate, după ce a fost atacată de un câine fără stăpân.

 

Felicia A. le-a povestit cadrelor medicale că incidentul s-a petrecut în zona gării în timp ce se îndrepta spre locul de muncă. Medicul plastician, care a consultat-o pe femeie a precizat că va avea nevoie de o operaţie de reconstrucţie a degetelor.

În ultimele zile au mai ajuns la spital, din cauza câinilor o femeie de 91 de ani muşcată de mai multe ori de mâini şi un bărbat de 43 de ani, care s-a accidentat în timp ce fugea de câini.

De altfel, din ianuarie până la sfârşitul lunii august, la spital au ajuns 450 de persoane atacate de câini, peste 80% dintre acestea fiind din municipiu. Numărul uriaş de cazuri a făcut ca spitalul să rămână de câteva ori fără vaccin antirabic. Reprezentanţii unităţii dau asigurări că acum există doze suficiente.

Oficialii primăriei recunosc pericolul reprezentat de cei peste 2.800 de câini existenţi pe străzi, însă spun că deocamdată nu pot face nimic.

 

(Sutsa: monitorulbt.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here