Vijeliile AU FĂCUT PRĂPĂD în țară. Cel mai afectat este județul Vaslui

0
37 views

Imagini apocaliptice lăsate în urmă de vijelii, în mai multe zone din ţară. În Deva, o furtună care a durat doar 20 de minute a devastat un întreg cartier. Zeci de copaci au fost doborâţi de vânt peste maşinile parcate, iar mai multe acoperişuri au fost smulse de pe blocuri. În judeţul Vaslui, aproape 100 de localităţi au rămas fără curent electric.

 

 

În mai puţin de 20 de minute, un cartier întreg din Deva a fost distrus de furtună. Acoperişurile care au fost smulse de pe blocuri au căzut peste celalate imobile şi au spart zeci de geamuri.

Cel mai afectat de furtuna din Deva a fost parcul Bejan. Acolo, zeci de brazi au fost rupţi. „În Parcul Bejan este deyzastru. Nu am văzut aşa ceva niciodată. Noroc că am salvat animalele. Mistreţul nu-l mai găsim. Circa 20 de brazi groşi au fost retezaţi de la jumătate”, a declarat un localnic din Deva.

Prăpăd a fost şi în judeţul Vaslui. O furtună puternică a lăsat 94 de localităţi fără curent electric. Acoperişurile mai multor locuinţe au fost smulse şi zeci de copaci au fost doborâţi

 

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here