Câinele vameș Alegro a capturat peste 14.500 pachete de țigări

0
30 views

Inspectorii Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale (DRAOV) Iași au capturat ieri 291.300 de țigarete de contrabandă, găsite cu ajutorul câinelui Alegro. „Câinele antitabac” a acționat la Biroul Vamal Siret iar țigările au fost descoperite în trei mijloace de transport.

Într-un Mercedes Sprinter, înmatriculat în Ucraina, au fost găsite 14.000 de pachete de Viceroy, ascunse într-un locaş special amenajat prin dublarea unui perete a microbuzului. Alte 400 de pachete de țigări au fost găsite într-un locaș amenajat în podeaua unui VW Golf, înmatriculat în România. A treia captură a vizat 165 de pachete de țigări ascunse în filtrul de aer al unui VW Passat, înmatriculat tot în România.

„Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a mijloacelor de transport care aveau modificări structurale în vederea introducerii frauduloase pe teritoriul României a ţigărilor de contrabandă”, a declarat Liana Barbu, purtătorul de cuvânt al DRAOV Iași.

.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here