La 16 ani pe scena din Milano

Ieșeanca Andreea Nicole Pricop are o frumusețe angelică și un chip pe care cu greu îl poți uita. Deși are numai 16 ani, fata a colaborat deja cu cele mai importante agenții din Milano. Daca unele tinere pot doar să viseze la o astfel de carieră, Andreea a reușit prin agenția de modele First Models să evolueze rapid și să aibă contracte cu cei din străinătate.

0
1.893 views
Andreea Nicole Pricop

Viața de model nu e atât de roz pe cât pare. Ieșeanca Andreea Nicole Pricop este nevoită să facă, însă, anumite sacrificii legate de alimentație, sport… în principiu întregul stil de viață!

Cariera de model este o alegere îndrăzneață iar Andreea se numără printre româncele care sunt extrem de apreciate de către străini. E nevoie de puțin mai mult decât să fii frumoasă și … atât! Andreea cocheta de mult timp cu ideea de a face modeling însă nu avea suficient de mult curaj de a face acest pas. Îndrumată de verișoara sa care deja era într-o agenție, adolescenta a hotărât să facă primul pas.

“Am ajuns în lumea modelingului prin intermediul verișoarei mele mai mici, care face și ea modeling și m-a încurajat să merg și eu. Da, încă îmi amintesc prima mea prezentare, eram foarte emoționată, îmi era frică să nu greșesc și să cad, dar din fericire nu s-a întâmplat nimic”, ne povestește Andreea.

 

A optat pentru First Models

După ce a consultat mai multe agenții, First Models a fost cea mai bună opțiune motiv pentru care fata a mers la un prim interviu , unde a fost și acceptată. A realizat prima ședință foto pentru book iar mai apoi reprezentanții agenției le-au prezentat celor din Milano portofoliul fetei.

“Cea mai importantă colaborare de care am avut parte până acum a fost colaborarea din Milano, care mi-a oferit extrem de multe experiențe, atât pe planul modelingului, cât și pe cel moral. După opinia mea, avem și în România diverse oportunități, avem foarte mulți tineri designeri cu idei noi și diferite, avem și un festival de modă foarte important pentru Europa, Feeric Fashion Week, în Sibiu, a spus Andreea.

 

Frumuseța implică sacrificii

Dacă restaurantele de tip fast food sunt pline de tineri și adolescenți, unii sunt nevoiți să facă anumite sacrificii pentru carieră încă de când sunt mici.

“Uneori trebuie să renunți la anumite obiceiuri. Eu, de exemplu, din dorința de a deveni un model mai bun, am renunțat la sucurile acidulate și puțin câte puțin la fast-food, am început să merg la sală, să alerg, să fac exerciții, etc. Am renunțat la stilul de viață nesănătos pe care îl aveam înainte, dar asta e un bonus. În rest, la nimic. Am început să mănânc mai sănătos, să fac sport mai des… Aceste lucruri nu doar că mi-au îmbunătățit silueta și apariția, ci mi-au și schimbat stilul de viață într-unul mai bun”, a mărturisit fata.

Andreea vrea să ajungă un model recunoscut la nivel internațional, să prezinte și să pozeze pentru cele mai mari case de modă din lume, expriența din Milano fiind o portiță către ascensiunea sa.

“Cred că în câțiva ani vom ajunge destul de sus pe clasamentul lumii modelingului. Din punctul meu de vedere, această carieră implică sacrificiu, devotament, răbdare și perseverență. Nu cred că poți fi cu adevărat model dacă nu dai tot ce ai, dacă nu ești complet devotată acestei industrii. Îmi doresc să ajung să pozez pentru diferite branduri, să promovez industria hainelor în România, să ajung să lucrez pentru Victoria’s Secret, dar și să fac facultatea de drept în Anglia. Pentru mine, Milano a fost cea mai frumoasă experiență posibilă”,a mărturisit Andreea.

 

Se întoarce la Milano

Să pleci singură, la 16 ani nu este tocmai ușor, însă Andreea s-a bucurat de sprijinul agenției și al părinților care o încurajează să fie din ce în ce mai bună.

“Am acumulat cunoștiințe pe planul modelingului și m-am maturizat, întrucât am stat singură, fără părinți. Acest lucru a fost greu la început dar, cum am mai zis, a fost o experiență din care am avut de învățat pe orice plan. Sunt extrem de bucuroasă că am oportunitatea de a revedea locurile și oamenii de acolo, în ianuarie, când o să stau în Milano pentru o lună întreagă! În luna aceasta spre final mai am un proiect foarte important în Croația pe care îl aștept cu mult entuziasm!”, a completat Andreea.