ATENȚIE! E.On întrerupe furnizarea gazului metan în zona imobilului din Copou afectat de explozia de luni

0
103 views

În vederea finalizării unor lucrări la sistemul de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Văscăuţeanu din municipiul Iaşi, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată începând cu ora 12.00 pentru consumatori de pe străzile:

 

– Văscăuţeanu, Aurora, Victor Babeş, Macazului, Toma Cozma, Manolescu, Păcurari, Şcoalei, Belvedere, Abrahmfi, Pojărniciei, Titu Maiorescu, Aleea Copou, Lt. Ionescu, Turcu, b-dul Carol (parţial).

 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17.00.

 

Compania E.ON solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

 

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON la unul dintre numerele de telefon:

 

– 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă);

 

– 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).