VIDEO. Un avion Air Canada a ieșit de pe pistă, la aterizare. 35 de persoane rănite

0
28 views

Un nou incident aviatic a avut loc duminică dimineață în Nova Scotia, care s-a soldat cu rănirea a 23 de persoane, ce au fost transportate la spital. Un avion al companiei Air Canada, care venea de la Toronto, a ieşit de pe pistă la aterizarea pe aeroportul internaţional Stanfield din Halifax, informează CBC News, citat de Mediafax.

 

La bordul avionului se aflau 132 de pasageri şi cinci membri ai echipajului.

 

Purtătorul de cuvânt al aeroportului internaţional Stanfield din Halifax, în provincia canadiană Nova Scotia,  Peter Spurway, a declarat că  zborul AC624 „a avut o aterizare grea şi a ieşit de pe pistă” la ora 00.35 (06.35 ora României),

 

Acesta a mai precizat că nu este vorba despre o prăbușire, deoarece avionul era sub control în timpul aterizării.

 

 

Momentan, nu se cunosc circumstațele care au dus la această aterizare dură și nici în ce stare se află avionul. În momentul incidentului, pe aeroport ningea puternic.

 

Avionul trebuie îndepărtat de pe pistă, așa că aeroportul va rămâne închis până la ora locală 09.00 (15.00 ora României), a declarat Spurway.

 

Electricitatea era întreruptă în momentul incidentului şi a rămas aşa timp de o oră.

 

Nova Scotia Power, compania de electricitate locală, a scris pe Twitter la ora 02.12 (08.12 ora României) că alimentarea cu energie electrică a fost reluată.

 

(Sursa: b1.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here