COPLEŞITOR: O fetiţă de 5 ani, cu părinţii plecaţi la muncă în străinătate, a ales SĂ SE SINUCIDĂ

0
22 views

La numai 5 ani, o fetita a ales sa se nenoroceasca si, fara niciun motiv anume, s-a aruncat in gol de la etajul IV, joi dupa-amiaza.

Era in grija bunicii, parintii fiind plecati la munca, dar a avut grija sa se incuie in casei, sa ameninte cu sinuciderea si sa-si puna in practica planul. 

A ajuns la spital, in stare de coma profunda. „Starea ei este foarte grava. Este pe Terapie Intensiva la Pediatrie, cu multiple traumatisme. Are fractura de bazin, fracturi de membre, fracturi oase craniu, traumatisme de organe interne. Este monitorizata pe aparate, primeste si sange, pentru ca a pierdut foarte mult sange. Incercam sa o stabilizam pentru ca dorim sa o transferam la o clinica superioara de specialitate, dar deocamdata nu este transportabila. Din pacate, suntem foarte rezervati in privinta sanselor de supravietuire”, a declarat dr. Aurelia Taga, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau.

Micuta era acasa doar cu bunica ei, intr-un imobil situat pe strada Stefan cel Mare, nr. 42, din Bacau. Parintii erau plecati la munca. Asistenta de pe Ambulanta, care a transportat-o si pe batrana la spital, suferind un soc emotional, a povestit ca femeia i-a spus ca iesise din apartament pentru cateva secunde, pe casa scarii, pentru a da o cana cu apa femeii de serviciu, iar fetita s-a inchis in casa si a amenintat-o de dupa usa ca se va arunca de pe geam. „Ceea ce a si facut. Aparent, a mai spus bunica, fara niciun motiv”, a mai zis asist. Camelia Dramba.

Au ajuns imediat la fata locului politistii si pompierii, iar o echipa de la Salvare a ridicat trupul firav al fetei de pe trotuarul din fata scarii. „Am gasit-o in fata blocului, cazuta pe caldaram. Nu am putut sa o identificam. Avea politraumatisme extrem de complexe. Am transportat-o de urgenta la Unitatea de Primiri Urgente”, a precizat, vizibil afectat, dr. Cristian Goroneanu, medic primar la Serviciul Judetean de Ambulanta. Practic, la UPU, copila a ajuns in stare comatoasa. Dr. Liliana Petrescu, impreuna cu echipa medicala de garda, au facut tot ce se poate pentru ea, au resuscitat-o, fiind in soc traumatic, i s-au facut investigatii suplimentare, inclusiv radiologice si computer tomograf, iar ulterior micuta pacienta, care abia se mai vedea de dupa aparatele ce o tineau in viata, a fost transportata la Terapie Intensiva. Politia a deschis o ancheta. In stare de soc au ajuns la spital si parintii fetitei, imediat cu au aflat cumplita veste.

SURSA: DEŞTEPTAREA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here