Bianca Hanganu vrea să ajungă în topurile internaționale

”Pentru mine viața de model reprezintă o lume plină de neprevăzut, de surprize plăcute, o lume care îți oferă satisfacții pe măsura efortului pe care îl depui”, crede Bianca Hanganu, o tânără din Iași care își dorește cu toată ființa să ajungă în lumina reflectoarelor. Să fie vedetă, să fie un model de talie internațională, să fie cunoscută, apreciată și iubită pentru ceea ce este.

0
1.437 views
Bianca Hanganu

Bianca Hanganu a știut de mică ce va fi când va crește mare. Nu a urmat exemplul altor fete care se jucau cu păpușile spunând că vor fi doctorițe. Nu. Ea voia să ajungă model.

Este elevă în clasa a 12-a la un liceu foarte bun din Iasi, Dimitrie Cantemir, și se mândrește cu note foarte bune.

”Școala este foarte importantă pentru mine”, mărturisește Bianca. Însă studiul la română, istorie sau geografie nu a împiedicat-o sa-și urmeze visul.

 

”Am intrat în lumea modelingului la vârsta de 16 ani, când am semnat primul meu contract cu agenția Firstmodels din Iași”, spune fata.

A început să lucreze ca model la două săptămâni după semnarea contractului cu agenția ieșeană. Abia atunci a văzut câtă muncă este în spatele unei defilări pe scenă de numai câteva minute.

Fiecare zi este diferită în profesia asta și programul este destul de încărcat. Am ajuns să petrec ore întregi pe tocuri în cazul festivalurilor și ședințelor foto”, spune Bianca.

 

Pasiuni și restricții

Nu-i mai rămâne mult timp după școală și orele petrecute la agenție, dar foarte pe scurt îmi enumeră pasiunile sale.

”Recunosc, am puțin timp liber, dar am prieteni buni, la care țin, și de aceea când am ocazia, mă întâlnesc cu ei la diferite ocazii. De asemenea, îmi place foarte mult să joc tenis. Și îmi place să citesc literatură universală”.

Aspectul fizic este foarte important în meseria Biancăi. De aceea, are foarte multă grijă la ce și cât mănâncă.

”Sunt o persoană destul de activă și nu am probleme cu kilogramele, însă merg la sală de 3-4 ori pe săptămână pentru a mă tonifia. În ceea ce privește alimentația  încerc sa evit sucurile acidulate, ciocolata, lactatele și mă hidratez foarte bine”.

 

Încredere în forțele proprii

Ea știe că prin multă muncă și determinare va ajunge printre cele mai bune modele.

”Îmi doresc foarte mult să continui cariera de model atât în țară, cât și la nivel internațional. Bineînțeles că aș vrea să colaborez cu cele mai cunoscute case de modă, însă asta voi vedea pe parcurs”.

Pentru a-și îndeplini visul, Bianca știe că este nevoie de foarte multă muncă, dar și de încredere în sine.

”Cel mai important sfat primit a fost să am încredere în mine și în forțele proprii, să nu mă descurajez, să continui orice ar fi și să nu mă las influențată niciodată. Pentru mine aceste cuvinte au avut o semnificație foarte puternică și nu aș fi reușit niciodată fără ajutorul Alinei Nechifor, managerul agenției de modeling. Ea m-a încurajat mereu și a fost alături de mine”.

Deși se află la o vârstă fragedă – 18 ani nu înseamnă că are o experiență de viață extraordinară – Bianca are déjà câteva prezențe scenice. A fost la multe festivaluri în cadrul cărora a prezentat o mulțime de ținute,  în stiluri care difereau de la un designer la altul. Cu alte cuvinte, putem spune, fără a greși, că Bianca va avea un viitor frumos în lumea atât de plină de neprevăzut a modei.