MEGHAN MARKLE, ÎNSĂRCINATĂ CU GEMENI? CUM S-A AJUNS LA ACEASTĂ

TEORIE

0
196 views

Meghan Markle ar putea fi însărcinată cu gemeni? De unde și până unde au ajuns fanii Ducesei de Sussex la această teorie?

Cu doar câteva zile în urmă, Palatul Kensington a făcut marele anunț!

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte încântați să anunțe că Ducesa de Sussex este însărcinată și va naște în primăvara anului 2019. Aceștia au apreciat toată susținerea primită din partea întregii lumi cu ocazia nunții lor din luna mai și sunt fericiți să împartă această veste minunată cu publicul!”

Meghan Markle, însărcinată cu GEMENI? Cum s-a ajuns la această teorie

Meghan le-a spus minunata veste Reginei și întregii Familii Regale la nunta Prințesei Eugenie. Copilul celor doi va fi al șaptelea în linie la tronul Marii Britanii și al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

Inclusiv prim-ministrul Marii Britanii a felicitat cuplul!

„Cele mai calde felicitări din partea mea pentru Ducele și Ducesa de Sussex cu ocazia anunțului că își așteaptă primul copil! Le doresc tot ce e mai bun!”

La foarte scurt timp de la anunțul oficial, pariurile au început! Ducesa de Sussex a întrecut-o de mult pe Kate, Ducesa de Cambridge, în ceea ce privește popularitatea. Rata celor care au pariat că Meghan este însărcinată cu gemeni a scăzut de la 1/8 la 1/4 în urma numeroaselor pariuri din ultimele 24 de ore.

În privința sexului, cei mai mulți dintre fani au pariat că Meghan va avea un băiețel, 10/11.

„Mulți dintre fani simt că Meghan și Harry vor fi extrem de ocupați nu cu unul, ci cu doi bebeluși. S-a înregistrat o grabă în privința pariurilor că Ducii de Sussex vor avea gemeni.”

Atât de mare este popularitatea cuplului încât fanii sunt grăbiți să parieze care va fi sexul copilului, data nașterii, numele și multe altele. Până în primăvara anului viitor, însă, mai avem de așteptat. Tot ce sperăm este ca micuțul, micuța sau micuții să fie sănătoși!

Sursă: www.verdict.ro