PRIMUL SĂRUT ÎNTRE BIANCA DRĂGUȘANU & MUSCULOSUL ALEX

Imagini în premieră absolută de pe aeroportul parazian Beauvais, cu primul sărut între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Relația lor este, deja, oficială, iar fotografiile obținute stau mărturie în acest sens. Cei doi dau toate semnele că formează un cuplu și par mai fericiți ca oricând, mai ales după minivacanța pe care au petrecut-o în Spania și Franța.

0
231 views

În vârstă de 36 de ani, Bianca Drăgușanu se întâlnește cu Alex Bodi de la finalul verii, în perioada în care ea și fostul iubit, Tristan Tate, luaseră o pauză. Potrivit unor surse apropiate fostului cuplu, excentricul milionar britanic nu era chiar pregătit pentru o relație serioasă, ceea ce frumoasa blondină cauta. Și, după toate probabilitățile, ar fi și găsit. Alex ar aprecia-o enorm pe vedetă, tratând-o ca pe o regină.

La finalul săptămânii trecute, Bianca Drăgușanu și-a făcut bagajele și a plecat în Spania! Blondina nu a mers singură, ci împreună cu Alex Bodi. Iar motivul a fost unul bine întemeiat! Conform unor surse din anturajul fostei prezentatoare TV, musculosul om de afaceri a luat-o pe frumoasa blondă în Peninsula Iberică pentru a-i cunoaște părinții. Familia tânărului trăiește de mulți ani acolo și Alex ar fi decis că este momentul potrivit pentru a o prezenta pe Bianca celor mai importante persoane din viața lui.

Alex Bodi nu s-a oprit, însă, aici. După excursia din Spania, omul de afaceri dus-o pe Bianca Drăgușanu în Franța, la Paris, acolo unde a răsfățat-o la maximum! Cei doi s-au plimbat prin magazine, unde au cheltuit o mică avere pe accesorii de lux, iar apoi au „copilărit” puţin în parcul de distracţii Disneyland. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au fost însă singuri, ci împreună cu fetița tânărului, de care vedeta a avut grijă în permanență.

Iată, însă, că, într-un final, a venit și momentul despărțirii. Care a avut loc pe aeroportul Beauvais, din Paris. Galant, Alex Bodi a condus-o pe Bianca Drăgușanu până la terminalul de îmbarcare. Ocazie cu care tânărul afacerist a sărutat-o, romantic, ca în filme, pe prezentatoarea TV.

După sărut, Bianca Drăgușanu s-a urcat în avion, cu destinația București, iar Alex Bodi și-a văzut, în continuare, de treabă prin Paris. Cei doi nu vor sta, însă, despărțiti prea mult timp pentru că omul de afaceri urmează, la rândul lui, să vină în țară. A mai rămas în Franța, probabil pentru a rezolva anumite afaceri. Un lucru este, însă, cert! Prezentatoarea TV și musculosul Alex au dus relația la un nivel superior și formează, în prezent, cel mai mediatizat cuplu din showbiz.

Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respectă și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond”, dezvăluia, în urmă cu doar câteva zile, o sursă din anturajul superbei blonde.

SURSA www.cancan.ro