Mai uniți! Mai puternici! Întotdeauna o echipă!

1
698 views

În anul 1999, sloganul “Aproape de oameni! Împreună cu ei!”, sloganul lui Ion Iliescu, l-a determinat pe Marius Ostaficiuc să prindă dragoste de PSD. Astăzi, după 19 ani în Partidul Social Democrat, Marius Ostaficiuc a ajuns să fie președintele Organizației Municipale PSD Iași cu sloganul “Mai uniți! Mai puternici! Întotdeauna o echipă!”. A avut susținerea a 174 dintre colegii săi și se consideră un senior de acum al Partidului Social Democrat.

 “Cunosc partidul și partidul mă cunoaște. Am împărțit bucurii și tristeți. Am trecut împreună prin nopți albe și zile negre. Am constatat împreună atunci când am fost mai uniți că am fost și mai puternici. Am învățat împreună că politica nu înseamnă Eu, ci înseamnă Noi. Îmi propun să fiu un președinte care unește, nu unul care dezbină. Vreau să fiu un președinte care mediază, nu unul care separă. Voi fi un președinte al dialogului cu toată lumea. Această funcție înseamnă asumare, seriozitate, responsabilitate. Vă propun să construim și să reconfigurăm împreună o organizație municipală exemplară pentru social-democrația românească”, a declarat Marius Ostaficiuc, președinte Organizația municipal PSD Iași.

 

A prins toți “greii” PSD

Marius Osfaticius spune că rezultatul e o încununare a activității policite pe care a desfășurat-o până acum când a trecut testul cu brio în marea bătălie pentru funcția de președinte al Organiației Municipale a PSD Iași.

„I-am prins pe toți președinții PSD. Cel puțin la nivel de județ a fost Ion Solcanu, domnul Mititiuc Mihai, profesor univetrsitar, era cel care era președintele Organizației Municipale, ulterior a venit domnul Gheorghe Nichita ca președinte, după care domnul Doru Tompea, după care Mihai Chirica, după care domnul Corneliu Boișteanu”, a mai spus Marius Ostaficiuc, noul președinte al Organizației Municipale PSD Iași.

 

Și-a cunoscut soția la PSD

Pentru Marius Ostaficiuc PSD Iași înseamnă aproape totul. În urmă cu 19 ani, când a decis să fie social democrat, și-a cunoscut și soția odată cu începerea carierei politice. Într-un cuvânt, PSD face parte din viața familiei Ostaficiuc, care astăzi are trei copii. Și ei vor călca pe urmele părinților și urmează ca băiețelul cel mare, de 14 ani, să fie înscris în PSD.

 

Cine este Marius Ostaficiuc?

Marius Ostaficiuc are 41 de ani, este căsătorit și are 3 copii. A obținut în 2003 diploma  de licență în Drept în cadrul Universității “Al.I.Cuza” din Iași, apoi diplome de master în Administrația Publică (2008), în Managementul proiectelor și al campaniilor publice (2010), respectiv Finanțe și administrație publică (2012). S-a specializat în Politică externă și diplomație la Institutul Diplomatic Român (2015), și în Securitate și bună guvernare la Colegiul Național de Apărare (2017). În perioada 2009-2010, a fost Director coordonator al Oficiului Județean de Poștă Iași. Între 2004-2010 face parte din Consiliul de Administrație al SC Termoservice SA. Timp de zece ani, 2008-2017, a fost membru în Consiliul de Administrație la Aeroportul Iași. Între anii 2010-2016 a fost consilier municipal la Iași, iar din 2017, consilier județean din partea PSD. În prezent, conduce Departamentul Venituri al CNAIR-DRDP Iași, după ce anterior a deținut funcțiile de Șef Serviciu Comercial și Director Comercial în cadrul aceleași companii.

 

“I-am oferit un cec în alb”

Președintere interimar PSD, Maricel Popa vorbește astăzi de o nouă echipă la Organizația Municipală.

 „Din păcate în ultimii trei ani, acel interimat a adus cineva pe deasupra în 2012, domnul Nichita l-a înscris pe domnul Chirica în partid și imediat s-a făcut și președinte la municipiu.

Ceea ce a făcut Gheorghe Nichita, să aducă oameni din exterior în partid, cum fost punerea în funcție a lui Mihai Chirica, nu a fost întocmai o decizie bună. Am căutat să fie oameni care sunt dedicați partidului, devotați partidului. Oameni care muncesc de 15, chiar 20 de ani în partid. Marius Ostaficiuc a trecut absolut prin toate etapele, inclusiv de la lipit afișe, aprovizionat marfă, cu documentare, cu organizare și are o experiență foarte bogată. După 19 de ani, eu cred că merită să îi dăm încredere unui tânăr. Șansa noastră ca să rămână tinerii în țară, trebuie să îi promovăm. Haideți să le dăm un cec în alb tinerilor!”, a declarat președintele interimar PSD, Maricel Popa.

Marius Ostaficiuc a fost susținut de 174 membrii PSD

“Organizația Municipală Iași a PSD are șansa de a reintra în normalitate. După o perioadă agitată, în care lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi trebuit, avem ocazia să alegem liderii care vor conduce filiala municipală în următorii ani. Să dăm șansa unor adevărați social-democrați să asigure un management eficient și să redea unitatea de grup în PSD Iași. Consider că Marius Ostaficiuc este persoana potrivită în acest sens. Experiența sa politică și formatul exclusiv social-democrat îl recomandă din plin. Am încredere că poate să revitalize Organizația Municipală și poate crea emulația necesară pentru o activitate politică performantă, bazată pe principii clare și corecte”, a declarat Cristian Stanciu, vicepreședinte PSD.

Noul președinte al Organizației Municipale PSD Iași s-a pus pe treabă. A creeat o aplicație prin care toți membri din partid vor primi în timp real toate mesajele necesare, dar și informațiile de actualitate din partid.