Invitație publică pentru deputatul Marius Bodea

6
9.434 views

Omul de afaceri Daniel Niculiță îl invita pe parlamentarul Marius Bodea la o dezbatere pe șantier. Asta după ce în nenumărate rânduri deputatul a contestat legalitatea proiectul care se desfășoară în zona Rond Vechi, Nicolina.

“Vă învit pe șantier, domnule parlamentar de Iași, Marius Bodea. Oricând doriți dumneavoastră, sunteți așteptat în locul de care tot ați vorbit în ultima perioadă. Haideți să analizăm împreună legalitatea proiectului și sustenabilitatea lui, de la fața locului. Pe șantier puteți primi explicații de la întreaga mea echipă, cei 120 de muncitori și ingineri din domeniu. ”, este invitația omului de afaceri Daniel Niculiță.

Cu toată opoziția liberalului Bodea și-a problemelor inventate de el, Rond Vechi Residence a ajuns la etajul 6

Rond Vechi Residence este un proiect imobiliar ce se dezvoltă în Nicolina, la bulevard. Proiectul va avea disponibile o gamă variată de apartamente spațioase cu 1,2 și 3 camere decomodate , iar regimul de înălțime va fi P+11 cu parcări supra și subterane. Imobilul se construiește pe structura de cadre beton, pereți interiori și exteriori din cărămidă, tencuială mecanizată, izolație de 10 cm Austrotherm , iar acesul la etaje se va face prin cele două lifturi.

În momentul de față proiectul a ajuns la etajul șase, un succes al firmei Mega Edile, societate comercială românească, cu 120 de angajați, pe care Marius Bodea și-a propus să îi lase fără loc de muncă, iar Iașul să rămână cu încă un proiect blocat.

Societatea Mega Edile a fost înființată în anul 2014 și a realizat mai multe proiecte imobiliare importante din oraș: Newton Apartaments, Royal Town Iași, dar și o parte din cartierul Vișoianu.

Mesajul dezvoltatorului: “Puneți umărul, alături de primărie, la dezvoltarea orașului!”

Cu o expierență de zece proiecte imobiliare finalizate, mii de locuințe, sute de locuri de muncă și cu contribuții consistente la creșterea economiei locale, omul de afaceri, Daniel Niculiță consideră că, dincolo de relațiile asimetrice dintre oameni, primează dezvoltarea orașului. “ Imi doresc o relație instituțională transparentă, bazată pe respect reciproc, o relație care se cere larg, la limită, unanim distribuită.”, a mai declarat omul de afaceri, Daniel Niculiță.