Evaziune de trei milioane de euro. Percheziţii în Bucureşti şi în cinci judeţe

0
23 views

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române au efectuat în această dimineaţă 23 de percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în 5 judeţe.

 

Percheziţiile vizează persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 3.000.000 de euro prin evaziune fiscală în domeniul prestării de servicii de pază şi au fost efectuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București în 23 de locaţii din București, Ilfov, Constanța, Galați, Argeș și Gorj. De asemenea, au fost puse în executare 22 mandate de aducere.

 

Acțiunea se desfășoară pentru documentarea activității infracționale a reprezentanților unei companii din domeniul prestării de servicii de pază, bănuiți de evaziune fiscală. Din cercetări a reieșit că persoanele în cauză s-ar fi sustras de la plata obligațiilor fiscale prin evidențierea, în actele contabile sau în alte documente legale, de cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale sau evidențierea unor operațiuni fictive.

 

Acțiunea este efectuată cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratului General al Poliției Române și al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here