Întârzieri de până la trei ore la trenurile CFR care ajung în București

0
55 views

Mai multe trenuri ajung cu întârziere în Gara de Nord, din cauza faptului că se circulă la viteză redusă, în condiții de iarnă.

 

Mai multe trenuri au întârziere, luni, întrucât vremea a impus restricții de viteză.  Digi24 anunță că au fost înregistrate și întârzieri de două sau trei ore.

 

Conform tabloului care anunță sosirile, care poate fi consultat LIVE pe site-ul CFR, în prezent sunt întârzieri la trenurile care vin din Craiova, Pitești și Iași.

 

Temperaturile scăzute şi zăpada ce a acoperit întreg judeţul Suceava au creat probleme în Bucovina. Duminică seara, 3 ianuarie 2015, două trenuri în care se aflau sute de oameni au rămas blocate între staţiile Frasin şi Gura Humorului, după ce pe calea ferată 502, care leagă Moldova de Ardeal, din cauza gerului, a apărut o fisură pe şină.

 

Astfel, trenul Interregio Iaşi – Timişoara a fost oprit în staţia din Gura Humorului, unde a stat mai bine de o oră, în timp ce trenul care venea din sens opus a fost şi el blocat în gara din Frasin. Cele două trenuri suprapopulate au fost puse în mişcare, după circa 70 de minute, în jurul orei 19.15, când cei de la CFR au reuşit să remedieze defecţiunea apărută.

 

În noaptea de duminică spre luni, la Dorna Arini a fost înregistrată cea mai scăzută temperatură din această iarnă în judeţul Suceava, de minus 24 de grade Celsius. Doi oameni fără adăpost au fost „culeşi” de pe străzile Sucevei şi duşi la centrul social ”Lumina Lină” din curtea Bisercii Sfânta Vineri, din municipiul Suceava.

 

(Sursa: digi24.ro)