Şi-a ucis fosta iubită, apoi s-a sinucis. O criză de gelozie a avut un final tragic la Fundulea, în Călăraşi

0
102 views

O durere imensă, lacrimi ce par nesfârşite şi o sumedenie de întrebări, majoritatea fără răspuns, au rămas în urma tragediei care a cutremurat localitatea Fundulea, din judeţul Călăraşi.

Două familii îşi plâng acum copiii, care la un moment dat au format un cuplu. Orbit de gelozie, băiatul, de 26 de ani, şi-a înjunghiat mortal fostă iubită, apoi s-a sinucis.

Distruşi că îşi vor îngropa singurul copil, părinţii victimei îi acuză de neglijenţA pe poliţişti. În ultimii ani, împotriva călaului au fost depuse câteva plângeri pentru violenţĂ, dar acesta nu a păţit nimic.

Tot oraşul o plânge pe Ana, o frumuseţe de faţă care, la doar 23 de ani, a plătit cu viaţa greşeală de a se fi îndrăgostit de cine nu trebuia. Pe cel care a atacat-o fără milă îl cunoştea din copilărie şi au avut o relaţie de lungă durată.

De mai bine de un an însă, lucrurile între ei nu mai mergeau, iar fata voia să scape de el mai ales că visa la o altfel de viaţă: venise să studieze în Capitală, la ASE.

Turbat de gelozie, băiatul a început s-o urmărească, s-o ameninţe şi s-o lovească. Sâmbătă noaptea, lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Ana era acasă împreună cu o colegă de facultate. La un moment dat, fetele au ieşit în curte să alimenteze cu lemne centrală, aflată într-o anexă. Din umbră, le pândea însă atacatorul care s-a năpustit asupra lor cu un cuţit. Ana s-a prăpădit în câteva clipe. Cealaltă tânără este în stare gravă şi acum. Ucigaşul a mers apoi acasă la el şi şi-a luat zilele.

Mama Anei a fost chemată de urgenţă din Italia, unde munceşte. Iniţial, i s-a spus că i s-a stins mama pe care o ştia bolnavă, dar, când a realizat grozăvia, a cedat. O ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului, ca să-i acorde îngrijiri. Femeia este sfâşiată că şi-a pierdut unicul copil şi scandalizata ca un individ atât de violent era liber.

Mama Anei: „Poliţia nu a făcut nimic. A mai bătut-o, am depus plângere împotriva lui.”

Pe numele tânărului au fost depuse 3 plângeri în ultimii 2 ani, pentru amentintari şi violente. Procurorul şi instanţă de judecată nu au considerat că acesta reprezenta un pericol, ca să ceară arestarea lui.

 

 

 

 

Sursa: stirileprotv