VIDEO. Subiectele probei scrise la matematică sau istorie au fost ușoare, susțin elevii din Iași

0
33 views

 

A fost zi cu emoţii pentru cei 24 de mii de adolescenţi din Moldova care au dat astăzi examen scris la istorie sau matematică. Subiectele au fost simple, au tras elevii concluzia, după ce s-au consultat puţin între ei, transmite Digi 24.
 

Subiectele de la proba scrisă la matematică nu i-au încurcat pe elevii Colegiului „Costache Negruzzi” din Iaşi. Cei mai mulţi au ieşit bucuroşi şi se aşteaptă la note mari.

 


 

Discuţie dirigintă – elev: „Iei 10 sau nu iei 10? Iau. Crezi că iei sau nu? 10 plus. 10 plus, bravo!”

 

„A fost simplu, sper să iau peste 9. Mi s-au părut destul de uşoare subiectele, doar că trebuia să înveţi,” consideră o elevă. „Numai un exerciţiu m-a pus în dificultate, dar am trecut peste. Sincer mă aşteptam să fie mai dificil, dar m-a surprins plăcut,” a spus o altă elevă. 

 

Nu a fost la fel de multă bucurie şi la proba scrisă la istorie. Ultimul subiect le-a pus ceva probleme.

„La istorie cum au fost subiectele? Dificile, mai grele decât ne aşteptam, subiect la care nu ne aşteptam, dar au fost accesibile,” a spus o elevă. „Am avut secolele XIV-XVIII, am scris domnitorii români, tot, relaţiile lor, am scris,” a povestit un alt elev. 

 

Examenul de bacalaureat se încheie vineri cu proba scrisă la alegere a profilului. Rezultatele vor fi afişate luni, 7 iulie.

 

 

 

 

(Sursa: digi24.ro)