O regină a fitness-ului mondial a păţit o ruşinică mare de tot: i-a căzut slipul la piscină

0
71 views

Este considerată un guru al fitness-ului după ce a fost supraponderală şi a ajuns să arate ca trasă prin inel, cu un trup bine tonifiat şi o siluetă de invidiat. Acum este solicitată să pozeze sexy, iar uneori mai are parte şi de accidente, aşa cum s-a întâmplat la un shooting realizat recent.

 

Jennifer Nicole Lee este acum posesoarea unui trup de invidiat, motiv pentru care nu ezită să şi-l arate în pictoriale care mai de care mai incendiare. La cel mai recent shooting însă, blondina în vârstă de 37 de ani a avut un mic accident la piscină. Vrând să-şi ridice slipul, şnurul chilotului s-a dezlegat, vedeta arătându-şi o bună parte din zona intimă.

 

Jennifer Nicole Lee, în vârstă de 37 de ani, este mamă a doi copii și până de curând s-a luptat cu obezitatea. După cele două sarcini, femeia ajunsese să cântărească aproape 100 de kilograme şi nu prea se mai suporta, după cum declară chiar ea. S-a apucat de dietă şi sport şi, după ce a slăbit 32 de kilograme, a devenit un model în lumea fitness-ului. Acum este actriţă, speaker motivaţional care ajută oamenii să-şi găsească forţa interioară şi autoare de cărţi despre un stil de viaţă sănătos.

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here