S-a întâmplat în România: un TIR a intrat într-un tanc pe Autostrada Soarelui

0
43 views
[iframe width=”540″ height=”315″ src=”http://www.rtv.net/embed_iframe.php?id=99589″ border=”0″ scrolling=”no” style=”border: 0px;” ]

Tanc implicat în accident rutier, doar asta nu se întâmplase în România. Platforma pe care se afla un tanc a fost lovită de un TIR pe Autostrada Soarelui. Șoferul TIR-ului este vinovat pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară.

 

Un accident incredibil s-a petrecut, în noaptea de marţi spre miercuri, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 25. Şoferul unui TIR a observat prea târziu platforma din faţă pe care se afla un tanc al Ministerului Apărării.

 

„Mă deplasam către București, la un moment dat am văzut două luminițe ca doi licurici și distanța fiind foarte mică, am frânat, dar a fost timpul prea scurt. Am intrat în el. Aveam maxim 80 km/h”, a declarat şoferul TIR-ului.

 

Potrivit poliţiştilor, şoferul autotrenului este vinovat de producerea accidentului, întrucât nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţa sa.

 

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcool test iar rezultatul a fost zero. Şoferul tirului a fost sancţionat cu o amendă contravenţională şi penalizat cu 3 puncte.

 

(Sursa: romaniatv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here