PRINCIPESA IRINA, fiica cea mică a regelui Mihai, ARESTATĂ pentru organizarea de lupte ilegale de cocoşi

0
32 views

Principesa Irina, a treia fiică a regelui Mihai, şi soţul său, John Wesley Walker, sunt acuzaţi că au organizat pariuri şi lupte ilegale de cocoşi la ferma lor din estul statului american Oregon, relatează joi Oregonlive.com şi Kval.com.

Poliţiştii federali i-au arestat joi pe John Wesley Walker, fost adjunct de şerif în ţinutul County, pe Irina Walker şi alte 16 persoane în Oregon şi Washington. 

John Wesley Walker şi Irina Walker sunt acuzaţi, împreună cu alte patru persoane, de organizarea de pariuri ilegale. 

Principesa Irina şi soţul său mai sunt inculpaţi, alături de alte 12 persoane, pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor prin organizarea a cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013. 

„Luptele de cocoşi sunt ilegale, atât în conformitate cu legislaţia federală, cât şi cu legislaţiile tuturor celor 50 de state”, a declarat Amanda Marshall, procuror al statului Oregon. „Nu doar că sunt o practică barbară, dar luptele de cocoşi pun în pericol sănătatea şi siguranţa publică şi facilitează săvârşirea de alte fapte ilegale”, a adăugat procurorul. 

Fiecare dintre capetele de acuzare prevede o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. 
În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, soţii Walker riscă să-şi piardă şi ferma din Irrigon, în ţinutul Morrow, statul Oregon. 

John Wesley Walker a lucrat pentru poliţia ţinutului Coos de la 1 august 1998 şi până la 30 iunie 2003, potrivit departamentului de resurse umane al ţinutului. AGERPRES

Alteţa Sa Regală Irina, Principesă a României, fostă Principesă de Hohenzollern, s-a născut pe 28 februarie 1953, la Lausanne, Elveţia. Este fiica regelui Mihai şi a Reginei Ana. Este a cincea pe linia succesiunii la şefia Casei Regale române şi la tronul României, conform noului Statut al Casei Regale, din 30 decembrie 2007.  Principesa Irina a locuit cea mai mare parte a vieţii în Statele Unite ale Americii. Are doi copii, Mihai şi Angelica, născuţi în 1985 şi 1986, din prima căsătorie, cu dl John Kreuger. Alteţa Sa Regală este căsătorită din anul 2007 cu domnul John Wesley Walker şi locuieşte în statul Oregon. 

Principesa irina, Mihai și Angelica au petrecut Crăciunul la Bucureşti în anul 1997, când Regele şi Regina au avut, în jurul Majestăţilor Lor, pentru prima oară de Crăciun, în România, toate cele cinci fiice. 

De asemenea, Principesa Irina şi dl Walker au venit la Bucureşti şi Sinaia în anul 2008, cu ocazia Nunţii de Diamant a Majestăţilor Lor, şi în anul 2011, la Bucureşti şi Săvârşin, cu ocazia aniversării vârstei de 90 de ani a Majestăţii Sale Regelui.

(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here