Sfîntul Profet & Ex-subprefect Abălași Bolboroseanul

  0
  1.199 views

  Fostul subprefect Bogdan Abălași ( PSD – PC – ALDE / PLM ) pare hotărît să ia locul unor personaje precum Petrache Lupu de la Maglavit, baba Vanga ori popa Pafnutie de la Năzăreștii din Deal :  “ A aparut Iisus Hristos in Valea Iordanului!!! “, a vestit lumii, recent, ucenicul prea-mediocrului Ion Solcanu, postînd pe pereții altarului său feisbucian o filmare cu niște nori .

  În imaginile prezentate de cuviosul Bogdan de la Lingăiești se pot întrevedea, pe cer, două imagini alcătuite din contururi noroase : una care seamănă cu o siluetă umană și alta care aduce a figură masculină. Plus, pe pămînt, o turmă de bipezi care strigă în extaz.

  Cu toată compasiunea, indiferent de cauza tulburării ex-prefectului, sînt doar două variante de bază : dacă e de la excesele din perioada sărbătorilor, se recomadă multă moare de varză, băi reci la picioare și plimbări prelungite în aer liber ; dacă problema e mai veche, doar specialiștii pot prescrie un remediu eficient.

  Desigur, cuviosul Bogdan are tot dreptul să persiste în credința lui vizavi de mîntuitori noroși . În acest caz, ar putea încerca și alte variante de apariții miraculoase : pentru copii – Moș Crăciun, Zîna Măseluță, Harry Potter sau Fulger McQuinn.; pentru pesediști de rit vechi – Ion Iliescu, Ion Solcanu sau “ Capitalul “ de Marx ( ediție legată în piele de crocodil vegetarian ) .

  Prea-cuvioase Bogdănel, ține-o tot așa ! Dacă s-a dus cozonacul de la prefectura, prescurile de la babe te așteaptă, grămadă.

  Lucian Postu

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here