(P) Primul bloc din din ansamblul Mon Jardin, aproape de finalizare. Apartamente într-o oază de verdeață la doar 3 minute de Centru

0
2.603 views

Omul de afaceri Lucian Caras, dezvoltatorul Confort Home Residence, este pe cale să ducă la bun sfârșit unul dintre cele mai ambițioase proiecte imobiliare situat într-o oază de verdeață, pe platoul din spatele Restaurantului Little Texas. În primăvara acestui an urmează să fie dat în folosință primul tronson de apartamente din cadrul proiectului imobiliar.

Vorbim despre o zonă aflată în plină dezvoltare,care dispune de toate utilitațile- apă, canalizare, alimentare cu energie electrică și gaze naturale.   Zona Moara de Vânt este vizată și de investiții ale autortăților locale, aici urmând să se ridice Spitalul Regional de Urgențe, un campus universitar și o sală polivalentă.

După succesul înregistrat de Confort Home Residence, un proiect imobiliar ridicat pe 7 nivele pe strada Dr. Savini, dezvoltatorul Lucian Caras a decis să investească în zona Moara de Vânt – Ciric.

“Succesul de care s-a bucurat proiectul meu anterior, Confort Home Residence, m-a determinat să continui să investesc în piața imobiliară din Iași, menținând însă aceleași standarde de calitate și confort, care definesc căminul ideal, locuința mult râvnită de orice familie din Iași”, a declarat Lucian Caras.

Complexul Mon Jardin este compus din două tronsoane- Tronsonsul 1 format din 40 de locuinţe și Tronsonul 2 ce dispune de 20 de apartamente, având apartamente de 1 până la 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 30 și 75 mp. Apartamentele vor benficia de centrală termică individuală prin condensare, finisaje de lux import Italia, tâmplărie de ultima generatie Rehau cu șase camere și geam triplex, obiecte sanitare și termice cu garanție doi ani, instalații de climatizare și balcoane și terase generoase cu privire la pădure. Priveliștea este una de vis, cuprinzând culmile Copoului și Sărăriei.

Aproape de centru, într-o oază de verdeață, fără vacarm și betoane încinse

Zona în care se ridică ansamblul rezidențial Mon Jardin este una ideală: în mijlocul naturii, la marginea pădurii, dar în același timp la doar 3 minute de Centru, de Palas, ori de zona de agrement Ciric.

“Am ales această zonă deoarece îmi doresc ca familiile ce vor locui în ansamblul Mon Jardin să se bucure de pădure, de aer curat și verdeață, dar în același timp să nu petreaca ore în șir pe drum, pentru a ajunge la serviciu sau pe drumul către școala la care studiază copiii”, a mai adaugat dezvoltatorul imobiliar Lucian Caras.

Locuri de parcare, market și parc de joacă pentru copii

În plus, antreprenorul vrea să pună la dispoziția familiilor care vor locui la Mon Jardin toate facilitățile: parcare privată, loc de joacă pentru copii, iluminat stradal, supraveghere video, dar și un market de unde locatarii se vor putea aproviziona cu produse alimentare și non-alimentare, necesare traiului cotidian.

Accesul catre ansamblul Mon Jardin este facil și cu mijloacele de transport în comun. În imediata vecinătate a restaurantului Little Texas funcționează o stație de transport în comun, în care, la interval de câteva minute, sosesc autobuze, care circulă atât către zona centrală a orașului cât și către aeroport.

Apartamentele pot fi achiziționate direct de la dezvoltator

Pentru a evita costuri suplimentare, comisioane ale agențiilor imobiliare și a altor intermediari, a fost luata decizia ca achiziția apartamentelor să fie realizata direct de la dezvoltator.

Relații privind prețurile și modalitatea de achiziție pot fi obținute la numerele de telefon: 0786 984 417 sau 0760 295 453

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here