Sa ne mandrim cu orasul nostru. Teatrul National din IASI, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai frumoase teatre din lume

0
844 views

Teatru Național din Iași se află, din nou, pe locul doi în clasamentul celor mai frumoase teatre din lume.Intr-o postare pe Facebook , primarul Mihai Chirica face o radiografie a societatii in care traim, in care indeamna la unitate si la stoparea lacomiei pentru imbogatire a clasei politice actuale:  „Cinste celor care au construit această frumoasă clădire și veșnică fie recunoștința noastră pentru ei!
Dar noi, generația noastră, ce oferim urmașilor noștri? Din păcate ura, dezbinarea și foamea stricată după mărire și bani ne îngroapă destinul!
Poate ne trezim ….
În 30 de ani de societate democratică am construit: mineriade, ruine ale economiei naționalei, analfabetism, boală și dezastre medicale, Colectiv și ură! Peste o sută de ani ce va scrie istoria despre aceste vremuri? Oare va putea scrie ceva?! Cum va reproduce istoricul ceea ce spune astăzi omul politic? Oare prim-ministrul țării va fi un nume sau un banc? Multe întrebări care din păcate au același răspuns: o mare, o foarte mare rușine față de cei care ne privesc din urmă, de departe, dar și foarte de sus!”