Brigitte, echilibristică pe gheață cu tocuri cui. Cum se îmbracă vedetele pe ger!

0
258 views
Brigitte Năstase

Colorate, decoltate, mulate! Așa sunt hainele divelor, indiferent de anotimp. Este o plăcere să le admiri la televizor, dar mai ales pe stradă, iar fotoreporterii Click! le-au surprins în ipostaze inedite. Un spectacol sexy și amuzant ne-a oferit Brigitte Năstase.

Brigitte Năstase (41 de ani) a știut să fie mereu o apariție, iar atunci când iese pe stradă întoarce capete și atrage priviri admirative. Recent, diva brunetă ne-a oferit un spectacol de patinaj artistic, numai că nu avea patine în picioare și nici nu se afla într-un loc special amenajat. Fosta soție a lui Ilie Năstase (72 de ani) a înfruntat frigul și zăpada, îmbrăcată într-o rochie scurtă, peste care și-a pus o blană scumpă, însă cele mai spectaculoase accesorii au fost pantofii Valentino, de 700 de euro, cu toc cui de 10 centimetri. Nu a fost ușor să meargă cu ei de la mașină și până la clădirea la care dorea să ajungă, a făcut ceva echilibristică, însă s-a ținut tare pe poziții și a evitat o căzătură.

Nici Deliei (36 de ani) se pare că nu-i convine că a venit iarna, căci nu o vedem cu geci și cu bocanci, ci tot cu salopete cool, colorate, cu ghete cu toc, de parcă ar fi tot timpul pe scenă. Fotoreporterii Click! au suprins-o plecând de la sediul postului Antena 1, îmbrăcată cu un superb compleu colorat, cu imprimeu cu lanțuri și jaguari, de la o celebră casă de modă. În mână avea borsetă Balenciaga, iar în picioare ghete cu tocuri subțiri.

Simpaticul Horia Brenciu (46 de ani) a avut grijă să-și acopere capul cu gluga hanoracului, însă nu și-a adaptat încălțămintea la alunecușul de afară. Pantofii sport s-ar fi putut transforma ușor într-o adevărată săniuță, iar juratul de la “X-Factor” (Antena 1) să se trezească într-o ipostază nefericită: pe jos, în urma unei zdravene căzături. E bine totuși că n-a avut mănuși căci, popular cum e, solistul a dat mâna cu o grămadă de cunoscuți.

Mihaela Borcea (48 de ani) nu este artistă, ci femeie de afaceri, iar asta se vede și în vestimentația ei. Este singura dintre vedetele surprinse de Click! care s-a îmbrăcat în concordanță cu vremea de afară. Fosta soție a lui Cristi Borcea a afișat prin oraș o haină de blană scumpă, la care a asortat o poşetă din acelaşi material. Este vorba despre o blană de vizon cu bordură de vulpe, care costă circa 4.000 de euro.

SURSA www.click.ro